Абонирайте се за рекламен бюлетин на Studio Relax.
От него ще научавате най-актуалната информация, свързана с новостите, цените и промоциите на студиото.

Искам да закупя VEGA TEST

Фирма “Доунакс Травел” е официален представител и дистрибутор на апарати "OTITESTER" за България.

За контакти: 0888 059 172; 0887 55 34 76

 

 

Facebook
Статии от печатни издания

VEGA TEST - определя менюто
Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската,...


ВЕГА ТЕСТ Отслабване чрез компютърна диагностика на храните.
Здравословно хранене и регулиране на телесното тегло, чрез биоенергиен тест показващ метаболитната толерантност на храните към организма;

 

Март 2006 “За Жената” VEGA TEST
Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете.

 

Мануален лимфен дренаж при лимфедемите
Едемът е последица от нарушено равновесие в транспортирането на междуклетъчна течност, при което се получава абнормално събиране...

 

Мануален лимфен дренаж
лечение на лимфедеми и отоци след оперативни интервенции и травми чрез мануален лимфен дренаж;

 

OTITESTER/ВЕГА ТЕСТ

Студио Релакс е официален представител и дистрибутор на апаратът за Вега тест (OTITESTER).

 

В нашият Център може да закупите апарати за  Вега тест|VegaTest и всички аксесоари за апарата.

 

 НОВО: Апаратът за OTITESTER вече се предлага със софтуер включващ 1500 компонента,като храни, напитки,алергени, паразити и др.!!! 

 

 

 

 

Фирма “Доунакс Травел” е официален представител и дистрибутор на апарати "OTITESTER" Вега тест за България.

 

За контакти: 0888 059 172; 0887 55 34 76

 

 

 

Компютърният тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен. Полезен е, защото  веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси - как да отслабнем, без да гладуваме?  каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави? гладуването е опасно. не можеш и не трябва да гладуваш цял живот. Компютърната диагностика на храните ни осигурява здравословно хранене с най- подходящите и толерирани от организма храни, ефективно отслaбване  и добро здраве.
С най-модерна компютърна технология се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които консумираме най-често. В ампули е поставен  извлек от: 18 вида животински протеини-меса, колбаси, яйца, 19 вида млечни продукти /включително моцарела, пармезан, синьо сирене/, от 23 пресни плодове и 6 вида ядки, 26 зеленчуци и 6 вида варива. Голям интерес представляват т.н. отпускащи храни и напитки като кафе, какао, видовете  шоколад, чай, кока-кола. Разбира се, белите и червени вина, напитки, концентратите, бирата и най - актуалното- понасяме ли цигарите.Тестват се подправки, подсладители, консерванти. Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата. Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър - човек - храна /могат да бъдат и лекарства/.


С VEGA TEST може да се постигне:

ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ, без възвръщане на  килограмите! Ако ние се храним малко и не сме променили начина си на  живот , килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Факторите, които имат значение при изготвянето на индивидуалния режим на хранене, са генетични, възрастта, телесното тегло, съществуващите заболявания, нивата на хормоните, също- традицията, психологията, възпитанието.Приемат се само установените от теста поносими храни-  тези, които организмът ни толерира и разгражда най- добре. Сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още от първия месец /от 5 кг- 10 кг/. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по- малка е опасността от напълняване,  намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по бодри и работоспособни.


ИЗГОТВЯНЕ на правилен хранителен режим на жената при бременност и след раждане. ВАЖНО Е да не се  наруши пълноценното хранене на бебето ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА И  в кърмаческия период. Съвременните проучвания показват , че някои от заболяванията в зряла възраст са свързани с растежа и развитието на плода още в утробата на майката. Всяка майка трябва да знае коя храна се понася и приема от нейния организъм най- добре и най-вече не вреди на бебето. Това играе важна роля в програмирането на бъдещото здраве на детето. Неправилните диети и хранене могат да намалят кърмата или да повлияят неблагоприятно на бебето. Да се помогне  на майката  да намали натрупаните килограми и да възстанови  бързо добрия си външен вид. БЕЗ да се гладува!


ВАЖНО! Няма никакви противопоказания, никаква опасност за майката и  бебето при извършване на теста. При свършване на теста бременната жена получава, освен фиша с резултатите от теста, и листовка със списък на храните, съдържащ необходимите витамини, микроелементи, аминокиселини  и т.н. Това ще я улесни при избора на нейното хранене.


НАСОЧВАНЕ на децата и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни - без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до  заболявания като булимия, анорексия. Знаем колко тежки и сложни са тези проблеми.


СПАЗВАНЕТО  на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система. и  др. ВАЖНО е, че приемането на разрешенте храни от теста задължително  да са съобразени  с характерната за съответното заболяване диета.


• При онкологично болните основна част от лечението е поддържането на съпротивителните сили и на имунитета им. Хранителен режим с поносимите от тях храни би помогнал за част от проблемите им.

 
Основен вносител на консумативи на OtitesterЗаповядайте при нас!

 

 

вега тест апарат, представител вега тест, вега тест дистрибутор,апарат OTI TESTER,продажба апарат за вега тест,продажба оти тестер