Абонирайте се за рекламен бюлетин на Studio Relax.
От него ще научавате най-актуалната информация, свързана с новостите, цените и промоциите на студиото.

Искам да закупя VEGA TEST

Фирма “Доунакс Травел” е официален представител и дистрибутор на апарати "OTITESTER" за България.

За контакти: 0888 059 172; 0887 55 34 76

 

 

Facebook
Статии от печатни издания

VEGA TEST - определя менюто
Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската,...


ВЕГА ТЕСТ Отслабване чрез компютърна диагностика на храните.
Здравословно хранене и регулиране на телесното тегло, чрез биоенергиен тест показващ метаболитната толерантност на храните към организма;

 

Март 2006 “За Жената” VEGA TEST
Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете.

 

Мануален лимфен дренаж при лимфедемите
Едемът е последица от нарушено равновесие в транспортирането на междуклетъчна течност, при което се получава абнормално събиране...

 

Мануален лимфен дренаж
лечение на лимфедеми и отоци след оперативни интервенции и травми чрез мануален лимфен дренаж;

 

FAQ

Възстановяване и рехабилитация след операция рак на гърдата,лечение на Отоци /ЛИМФЕДЕМИ/,с процедурата МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ.
Консултациите в центъра са абсолютно безплатни!!! 
гр.София,ул.'др.Стефан Сарафов"20 тел.0884718185/028510948
www.studio-relax.info
Стадий при лимфостатичния едем.

Първият се счита за комплексно обратим и при него няма фибросклерозиране. Тъканта е мека, отсъства болка и не се наблюдава промяна в цвета на кожата. При натиск с пръст остава ясна следа. За лимфедем говорим, когато обиколката на определено място на крайника се е увеличила с 2 см или обемът е нараснал с 200 мл в сравнение с контралатералното място. 

При втория стадий започва фибросклерозиране на тъканите. Това състояние вече е необратимо, тъй като фиброзите може да бъдат размекнати, но не и елиминирани. Отеклата тъкан започва да се втвърдява и при натиск остава само плитка вдлъбнатина. До този момент по принцип лимфедемът е безболезнен. 
Третият стадий се обозначава още и като лимфатичен елефантиазъм. Фибросклеротичното преструктуриране на тъканите вече е напреднало много. С подходящо лечение (мануален лимфен дренаж) това състояние наистина може да се подобри, но вече не е възможна комплексна обратимост. 

В третия стадий част от протеините преминават в гел, а мастната тъкан се увеличава. Ако едемът просъществува по-дълго време се получава вътрешно-клетъченедем, който води бързо до клетъчна смърт. Фиброзирането на съединителната тъкан се разпростира и върху разположените в тъканта лимфни пътища, вени и артерии.

 
ВЕГА ТЕСТ | VEGA TEST 
 
В: Болезнен ли е тестът?
О: Не, Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен.

В: Колко време отнема теста?
О: Както споменахме тестът се извършва в рамките на около час. Резултатите са готови веднага.

В: Вега тест ли противопоказания?
О: Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст.

В: Поставя ли Вега Тест диагноза?
О: Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви. Но тестът не е алтернатива на лекарски преглед. При здравословни проблеми Ви препоръчваме да се обръщате към личния си лекар.

В: Как работи Вега апарата?
О: Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Към апарата са свързани метален писец, който се поставя върху определена акупунктурна точка в основата на нокътя на палеца на едната ръка и метален накрайник, който пациента държи с другата си ръка. Биоенергийният тест "Вега тест" дава оценка за около 240 храни. Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна.

В: Как да разпозная симптомите на непоносимост към храната?
О: Непоносимостта към определена храна обикновено се появява в рамките на 1 до 72 часа след консумацията. И поради забавената реакция на организма трудно може да бъде установено точно към каква храна е непоносимостта. При много хора проблемите започват с главоболие или лошо храносмилане, подуване, газове. Постепенно с течение на месеци или години здравословните проблеми се задълбочават и могат да се появят нови симптоми. Тези симптоми могат да варират, но хората страдащи от хранителна непоносимост са по-податливи на инфекции.

В: Защо да си правя тест с Вега тест?
О: Досега най-надеждните изследвания за поносимост към различните видове храни се правят по метода на кръвните тестове. Това излиза доста скъпо, тъй като пробите се изпращат в лаборатории в чужбина, а резултатите се връщат у нас след около месец. Биоенергийният тест "Вега тест" дава оценка за около 240 храни и трае 1 час, като отчита моментното състояние на организма, което може да се промени след един или няколко месеца. Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата.
 
Можете да ни посетите на адрес:
София, д-р Стефан Сарафов 20 - Студио Релакс - тел: 02/ 8 51 09 48; моб: 0884 71 81 85
Служител:studiorelax