Абонирайте се за рекламен бюлетин на Studio Relax.
От него ще научавате най-актуалната информация, свързана с новостите, цените и промоциите на студиото.

Искам да закупя VEGA TEST

Фирма “Доунакс Травел” е официален представител и дистрибутор на апарати "OTITESTER" за България.

За контакти: 0888 059 172; 0887 55 34 76

 

 

Facebook
Статии от печатни издания

VEGA TEST - определя менюто
Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската,...


ВЕГА ТЕСТ Отслабване чрез компютърна диагностика на храните.
Здравословно хранене и регулиране на телесното тегло, чрез биоенергиен тест показващ метаболитната толерантност на храните към организма;

 

Март 2006 “За Жената” VEGA TEST
Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете.

 

Мануален лимфен дренаж при лимфедемите
Едемът е последица от нарушено равновесие в транспортирането на междуклетъчна течност, при което се получава абнормално събиране...

 

Мануален лимфен дренаж
лечение на лимфедеми и отоци след оперативни интервенции и травми чрез мануален лимфен дренаж;

 

Статии

 • Вега Тест - Тест за живот

  Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската, Саут бийч, лунната и всякакви други модерни диети и да не сваляте грам... 
 • Лимфедемът е лечимо състояние

  МАНУАЛЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ
 • Тежки крака

  Комбинираната терапия, която включва мануална терапия за лимфен дренаж,се прави от опитен и обучен специалист заедно с поставяне на бандаж и упражнения. Тя трябва да започне веднага след онкологичната операция, защото има за цел да предпази здравите лимфни съдове от увреждане.

   

 • VEGATEST - определя менюто

  ВЕГАТЕСТ:
  Кои храни ви "обичат" вече можете да установите в студио RELAX чрез "Вега тест". Там добре обучени специалисти правят специален биоенергиен тест VEGA TEST за поноси-мост към храните. С италиански компютърен апарат OTI TESTER изследват кои храни ви дават 100% енергия, и нито грам тлъстина, и кои разграждате трудно. След прегледа с ВегаТест Ви изграждаме и съставяме правилния хранителен режим.
 • ВЕГА ТЕСТ - Биоенергиен тест определя менюто

  Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електро-акупунктурата. Отчитат се стойностите на биополето. Докато седите удобно на стола, държите в лявата ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката В11 (в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде. Апаратът VEGA TEST отчита толерантността ви към 18 вида животински протеини – меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, 9 вида зърнени храни, 15 вида подправки, 19 вида млечни продукти, включително синьо сирене и моцарела, 23 вида пресни плодове, 6 вида сухи плодове и ядки, 18 вида риба (да не пренебрегваме пристрастието към сьомгата и лаврака например), 6 вида варива и 26 вида пресни зеленчуци.
 • Отслабване чрез компютърна диагностика на храните ВЕГА ТЕСТ

  Здраве - Отслабване чрез компютърна диагностика на храните. Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете. Нов биоенергиен тест - хит в Италия - ви дава възможност да разберете кои храни усвоявате добре и от кои е по-добре да се въздържате.   За вечно слабите хора и добрата форма, която ще придобиете Имате приятели, които се хранят почти непрекъснато, не са активни спортисти, но са все слаби.
 • Мануален лимфен дренаж при лимфедемите

  Мануален лимфен дренаж при лимфедемите 
 • Мануален лимфен дренаж

   Актуално лечение на лимфедем - оток на крайника,

   

   

 • Информационна Брошура Лимфедем

  Лимфната система е една паралелна на вените дренираща система. Богатите на шлака тъкани течности са съставните части на клетката,бактериите и отпадъчните продукти, които немогат да бъдат транспортирани от венозната система се отстраняват от лимфната система и се характеризират като лимфологичен отпадък.

  Л и м ф н и т е в ъ з л и и м а т м е х а н и ч н а и имунологична филтрираща функция. Tази ф у н к ц и я н а л и м ф н а т а с и с т е м а с т а в а невъзможна след някакво увреждане(операция, лъчева терапия, травми, наранявания)или генетично прецизно събрана анамнеза и клиничен преглед. Не всяко подуване е лимфен оток, въпреки че лимфния оток заема всяко празно пространство в тъканите.

 • Лимфния Оток се лекува чрез Мануален Лимфен Дренаж

  Лимфния Оток се лекува чрез Мануален Лимфен Дренаж
 • Лимфедемът е диагноза, а не присъда

  Лимфедемът  е диагноза, а не присъда