Абонирайте се за рекламен бюлетин на Studio Relax.
От него ще научавате най-актуалната информация, свързана с новостите, цените и промоциите на студиото.

Искам да закупя VEGA TEST

Фирма “Доунакс Травел” е официален представител и дистрибутор на апарати "OTITESTER" за България.

За контакти: 0888 059 172; 0887 55 34 76

 

 

Facebook
Статии от печатни издания

VEGA TEST - определя менюто
Колкото и странно да звучи, можете да се храните с тлъсти меса и да отслабвате. Или да се подлагате на Аткинсъновата, японската, канадската,...


ВЕГА ТЕСТ Отслабване чрез компютърна диагностика на храните.
Здравословно хранене и регулиране на телесното тегло, чрез биоенергиен тест показващ метаболитната толерантност на храните към организма;

 

Март 2006 “За Жената” VEGA TEST
Чудите се защо, след като хапвате по малко, пълнеете. Може би не сте се досещали, че явно организмът ви не разгражда точно това, което ядете.

 

Мануален лимфен дренаж при лимфедемите
Едемът е последица от нарушено равновесие в транспортирането на междуклетъчна течност, при което се получава абнормално събиране...

 

Мануален лимфен дренаж
лечение на лимфедеми и отоци след оперативни интервенции и травми чрез мануален лимфен дренаж;

 

БОУЕН

  

 

ВИД ПРОЦЕДУРА БОУЕН
Времетраене
/мин./
Цена
/лв./
Брой процедури
1
Техника БОУЕН 30-45 мин. 40.00 лв.

Ако чувстваш, че нещо в тялото ти не е наред, ако то подава различни и странни сигнали – симптоми, които не могат да бъдат точно диагностицирани, ако многократно и безрезултатно си се опитвал да се лекуваш, то тогава си попаднал там, където трябва!

  • Техниката Боуен е холистична терапия, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното неравновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб! Прилагането на специфичните и нежни движения Боуен, на точно определени места по тялото, провокират Вътрешния Лекар, който поема управлението за да започне процес на самолечение!

Усещаш ли отрицателното въздействие на външните фактори върху здравето си? Забелязваш ли, че напоследък нито се храним правилно, нито приемаме необходимото количество вода. Дишаме замърсен въздух. Забелязваш ли, че мозъчната информационна система става все по-претоварена, а стресовите фактори – все по-агресивни? Чувстваш ли се беззащитен срещу всички тези атаки, на които е изложено тялото ти?

  • Ние ти предлагаме метода, който ще възвърне равновесието и хармоничното функциониране на тялото ти, за да може то да възстанови собствените си защитни механизми и във всяка конкретна ситуация да избира оптималния баланс за поддържане на твоето здраве в превъзходно състояние.

Релаксация с техниката "Боуен"

Лекари и терапевти предлагат десетки рецепти как да се справим с преумората и стреса. Една допълнителна възможност за това е австралийската техника "Боуен". Инструкторът по техника "Боуен" Александър Адамидис подробно обяснява, че има разработени процедури за въздействие на всяка част от тялото. Видял е много добри резултати както при новородени бебета, така и при много стари хора.
"Обикновено ме питат от колко процедури има нужда. Аз отговарям, че тялото само ще ни покаже колко сеанса ще са необходими. Ние сме наблюдавали добри резултати веднага - от един, два сеанса, но и други след по-продължително провеждане в продължение на месеци, в зависимост от тежестта на оплакването", обяснява Александър Адамидис.
"Не мога да си го обясня, но това нещо работи и наистина кара тялото да се самолекува по един, за мен, все още странен начин. С едни много малки интервенции се получават чудесни резултати. Когато правехме такива процедури за рамо аз не можех да си вдигам ръката 100% до горе. Веднага след процедурата, Алекс ме накара да си вдигна ръката и вече я вдигах до горе", обяснява Борислав Петърнишки.
"Моята травма е дългогодишна. Тя е от ски и е на повече от 15 години. Той ми направи нещо - усетих разтягане на сухожилието. Когато трябваше да сляза от масата аз скочих. Разбира се, това не беше излекуване, но аз бях поразена от този факт, че поне три дни нямах никаква болка", разказва Емилия Георгиева.
"Първите резултати, които наблюдавам са автоматично преминаване от симпатикова към парасимпатикова и балансиране между двата вида вегетативна нервна система, с което всъщност тялото се отпуска. Човек буквално на третата минута заспива в ръцете на терапевта и се събужда с една невероятна усмивка и релаксация", смята кинезитерапевтът Радослав Радулов.
"С "Боуен" се срещнах преди повече от шест години при една известна учителка от Англия. Техниката е и изключително фина. Базира се на тънко чувство за мускулните фасции. Движенията са минимализирани и трябва точно да се изпълняват", казва Соня Зафирова.
"Много странно беше. Бях много уморена и му казвам направи нещо защото заспивам, а имам още работа. Когато свърши с процедурата аз се чувствах сякаш съм изпила три кафета на екс. Много бодра, много тонизирана. С настроение за работа и можех да продължа, нищо че беше краят на деня. Това е най-малкото, което може да се случи след "Боуен", признава Христина Маринова.

Видео вижте от тук: видео материал от телевизия bTV

Тагове: боуен, техниката боуен, боуен софия, терапия боуен, холистична терапия, терапия за всички,БОУЕН